Kirkenær Farmpower Weekend 2015

Traktorcross.no gjentar suksessen fra forrige år og arrangerer ei helg med både Traktorpulling og Traktorcross.Lørdag 13.06.15 kl 12.00 er det duket for pulling. I år som i fjor kommer Jæren Traktorpulling med bremsevogn. Og Jan Ove Hauge, med sin ville Fiat 160-90 med over 400hk er allerede påmeldt i sportsklassa, sammen med Inger Bjorland med sin ford 6600. Her er det muligheter for alle som vil prøve seg fra 3500kg og over 12000kg.De som skal kjøre må møte kl 10.00for innveiing.

Søndag 14.06.15 kl 12.00 er vi klare for crossing igjen. Dette blir første runde i traktorcross cupen. Vi venter forhåpentligvis en ny modifisert denne sesongen, så er bare å glede seg. Vi har to traktorer tilgjengelig for de som ønsker å kjøre men ikke har skaffet seg traktor enda.

Kiosken er oppe og grillen er varm hele helga.
Vår effektshop er også oppe.

Etter pullinga på Lørdag blir det afterpulling ved arenaen for de som ønsker det.
Vi kommer også til å gjøre i stand en plass så de som ønsker å bo i campingvogn eller bobil får mulighet til det i nærheten av arenaen. Ta kontakt med oss om noen ønsker dette.

Påmeldingskjema finner du her på vår hjemmeside. Du kan også sende mail til vår adresse som er traktorcross@post.no vis du ikke får til dette.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *