Vi har vært ute å fartet i sommer..

Traktorcross på Magnor

Mye har skjedd i løpet av sommeren. Vi har sammen med Eidskog bondelag vært på magnor å arrangert Traktorcross, dette skjedde i juli og var ett veldig vellykket arrangement.

Traktorrock og traktorcross i Vågåmo

Forrige helg arrangerte vi traktorcross på traktorrock i vågå, her var det utstillere fra de fleste landbruksforhandlerne og mye aktiviteter i gata lørdag med stor traktorparade med over 113 traktorer gjennom gata. På kvelden var det fest med e76, eg å samlebandet og anal bros. På søndag var det duket for traktorcross. Vi håper alle koste seg og håper vi får noe lokal motstand til neste år.

Traktorpulling på bryne

Denne helga har det vært traktorpulling på bryne og noen lokale utøvere dro over fjellet for å være med på moroa, Sjefen sjøl Terje Weldingh og lagkamerat Tor Hammer hadde med seg sin nybygde MF 2640 og fikk testet den ordentlig på leirbane. Det ble til slutt 3.plass til Tor i klassen 4,5t modifisert og en fin 5.plass til sjefen sjøl Terje i klassen 5,5t modifisert, som avsluttet med en helt fantastisk fullpull. Vi hadde også med oss Magnus Enderud og Kenneth Delerud med hver sine traktorer.

 

Vi kommer tilbake med mer info snart og håper ale har hatt en fin sommer.

Husk siste og avgjørende runde i traktorcrosscupen på Kirkenær 24 oktober.

Vel møtt!!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *